Meer weten over dit product?

Dan kunt u hieronder uw gegevens achter laten. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van informatie.

Of bel met ons op +31 13 540 01 31.

De bibliotheek uitleen app

De bibliotheek uitleen app maakt het mogelijk om via een smartphone app boeken in te nemen, uit te lenen en te verlengen. Door gebruik te maken van de geïntegreerde RFID of camera in de smartphone van uw leners kan het boek gemakkelijk worden uitgeleend of ingenomen. 

Het uitleenproces of inname proces

In elke moderne smartphone zit tegenwoordig een RFID reader. Het is mogelijk om met deze reader ook uw materialen te scannen. Voor iphone is dat nog niet mogelijk maar die kunnen de barcode van het materiaal gebruiken. Wanneer een lener zich het materiaal wil uitlenen kan hij dit doen door de bibliotheek uitleen app te openen en de telefoon boven op de RFID tag te plaatsen. Het materiaal wordt dan uitgeleend zoals u dat gewend bent. Door een SIP2 koppeling wordt het boek ook in uw bibliotheek management systeem verwerkt.

Verlengen

Door gebruik te maken van de SIP2 koppeling in de app kunnen we ook boeken verlengen. Uw leners gaan dan via de app naar het verleng menu item en kiezen daar welke boeken verlengd moeten worden. Door het gebruik van de SIP2 koppeling kan direct de status van het materiaal worden geupdate in w bibliotheek management systeem. Ook wanneer een boek niet verlengd kan worden omdat deze bijvoorbeeld is gereserveerd krijgt de lener via de app direct terugkoppeling.

Wat hebt u nodig voor de bibliotheek uitleen app

Wanneer u al RFID in uw bibliotheek hebt geïmplementeerd is het gemakkelijk de app te koppelen aan uw bibliotheek management systeem. Wij verzorgen een SIP2 connectie die centraal de afhandeling doet voor de bibliotheek app. 1 SIP2 licentie per bibliotheek is voldoende voor alle uitleen apps. Vervolgens kunnen uw leden de app downloaden en met behulp van de lidkaart van de bibliotheek hun lidmaatschap bevestigen in de bibliotheek app. Ze kunnen dan per direct gebruik maken van de app.

Boek details In bezit overzicht Uitlening Zoekopdracht App instellingen

Onze bibliotheek uitleen app kan uw hele bibliotheek proces naar de mobiele telefoon brengen. Van uitlenen tot verlengen, tot zoeken in de catalogus. Wilt u hier meer over weten maak dan direct een afspraak.

фараон казиночугунные сковородки купитьлобановский александр женакамская посуда
Volg ons op Twitter.
Bezoek de Myndo Facebook Pagina
Volg ons op linkedin