ProductInformatie

Productdetails

Meer weten over dit product?

Dan kunt u hieronder uw gegevens achter laten. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van informatie.

Of bel met ons op +31 13 540 01 31.

Handheld RFID antenne

Om RFID tags uit te lezen is een antenne nodig. De antenne vangt de radio frequency op en leest wat op de tag is geschreven. De antennes gebruikt in bijvoorbeeld onze zelfbedieningsbalie zitten aan de balie en kunnen niet worden verplaatst zonder het meubel te verplaatsen.

De handheld reader is een antenne in de vorm van een tennisracket en verbind via WIFI met uw laptop of pc. Het geheel werkt op een batterij en is daarom zeer geschikt om mee rond te lopen. De handheld reader kunt u gemakkelijk op verschillende plaatsen inzetten zonder meubels of computers te moeten verplaatsen.

De handheld reader wordt voornamelijk voor twee doelen ingezet. Als eerste het inventariseren van producten. U kunt snel en eenvoudig alle tags in een stelling of kast lezen. Zo kunt u direct bekijken wat u in de kast heeft staan. 

Het tweede doel is via een paklijst op zoek naar een product. Wanneer u bijvoorbeeld een boek in een boekenkast zoekt kunt u dit boek aanvinken in de lijst. De handheld reader kunt u dan langs de boekenkast bewegen om het boek te zoeken. Zo kunt u snel en eenvoudig op zoek naar de materialen die u nodig heeft.

Tijdens het inventariseren of order picken is het ook mogelijk om de beveiliging te controleren en aan of uit te zetten. Ook is het mogelijk eigenaarskenmerken aan te passen. De handheld reader is daarmee ook in te zetten om uw collectie te controleren en bij eventuele fouten de fouten te corrigeren.

Toepassingsgebieden

  • Bibliotheken en Winkels
  • Inventarisatie opdrachten
  • Orderpicking
  • Verloren producten terugvinden.
  • Beveiliging aan of uit zetten.

 

описание игрового автомата dolphins pearlкисти профессиональные для макияжаполигон компания отзывы раскрутка сайта предложение
Volg ons op Twitter.
Bezoek de Myndo Facebook Pagina
Volg ons op linkedin