ProductInformatie

Productdetails

Meer weten over dit product?

Dan kunt u hieronder uw gegevens achter laten. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van informatie.

Of bel met ons op +31 13 540 01 31.

Inteligente boekenkast

 

Een intelligente boekenkast is onmisbaar in de bibliotheek van de toekomst. Met een intelligente boekenkast kan een klant makkelijk en zonder problemen het boek inleveren en direct beschikbaar maken voor de nieuwe lener. 

Het principe van een intelligente boekenkast is simpel. In de kast zit een RFID antenne die ziet of een boek in de kast staat. Als het boek in de kast staat wordt het automatisch ingenomen bij de gebruiker. Deze ziet op het scherm dat het boek is ingenomen zodat er een bevestiging wordt gegeven aan de gebruiker. Doordat het boek in de kast is geplaatst kan deze ook direct weer worden uitgeleend aan een nieuwe gebruiker omdat deze ook de intelligente kast gebruik om te zoeken naar een boek.

De intelligente boekenkast is leverbaar in diverse uitvoeringen. U kunt ervoor kiezen om de intelligente boekenkast als losse uitvoering of meerdere naast elkaar. U kunt ook kiezen voor de boekenkast Cube, een modulaire zelfservice oplossing in kubusvorm waarbij 1 of meerdere zijdes kunnen worden voorzien van een intelligente boekenkast. U  kunt er ook voor kiezen om 2 zijden te voorzien van een boekenkast en 2 zijden van een uitleenmeubel.

Toepassingsgebieden

  • Conventionele bibliotheken
  • Bibliotheken met de Retail formule

 

mfx broker отзывытитановые сковородки отзывылобановский харьков класскак выбрать погружной блендер
Volg ons op Twitter.
Bezoek de Myndo Facebook Pagina
Volg ons op linkedin