ProductInformatie

Productdetails

Meer weten over dit product?

Dan kunt u hieronder uw gegevens achter laten. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van informatie.

Of bel met ons op +31 13 540 01 31.

Onze zelfbedieningsoplossing wordt toegepast in een bibliotheek omgeving. De zelfbedieningsoplossing neemt boeken in en / of leent boeken uit. De oplossing is compleet en wordt als geheel aangeboden.

Het zelfbedieningssysteem is voorzien van een desktop computer, touch screen, bonnenprinter, kaartlezer en naar keuze een barcodescanner en / of Mifare paslezer. Groot voordeel is dat de componenten in een door de klant zelf ontworpen balie ingebouwd kunnen worden. Of gecombineerd met een snuffelkast. 

De zelfbedieningsoplossing wordt gekoppeld aan het bibliotheek management systeem. Zo worden alle innames en uitleningen direct verwerkt in het systeem. Het systeem draait op software helemaal ontwikkeld door itrack en is te gebruiken voor alle bibliotheek management systemen. Ook is de oplossing zo in te richten dat het enkel kan innemen, verlengen, uitlenen of een combinatie.

De voordelen van ons zelfbedieningssysteem zijn een eenvoudige gebruikers interface, zodat klanten en medewerkers intuitief weten hoe het systeem gebruik kan worden. Voor ieder budget hebben wij een gepaste oplossing en het is met elk bibliotheek management systeem te gebruiken.

U kunt via itrack Statistics ook zien hoe uw zelfbedieningsbalies presteren in uw bibliotheek.

Toepassingsgebieden

  • Een zelfbedieningsoplossing voor bibliotheken
  • RFID gebaseerd uitlenen en innemen van boeken
  • Met aangepaste software voor alle RFID oplossingen te gebruiken.

 

биография Вадим Логофет сковорода для паэльилобановский александр отзывыбелья
Volg ons op Twitter.
Bezoek de Myndo Facebook Pagina
Volg ons op linkedin